Ferdowsi University of Mashhad, Academic Homepage of Hadi Ahmari - Publications
PDF Print E-mail

مقالات:

همايش:

-       ارائه مقاله اي با عنوان "Stability in Nanofluids " در اولين کنفرانس فناوري نانو در محيط زيست در دانشگاه صنعتي اصفهان، اسفند 85

-       ارائه مقاله اي با عنوان "بررسي رفتار الكترورئولوژيكي نانوذرات CuO و Y2O3 در روغن سيليكون" در سومين همايش سراسري دانشجويي فناوري نانو در دانشگاه شيراز بهمن 86

-       ارائه مقاله اي با عنوان " حلال سبز, اهميت و کاربرد" در همايش منطقه اي مهندسي شيمي در دانشگاه آزاد اسلامي واحد قوچان، خرداد89

-       ارائه مقاله اي با عناون "بررسي روش هاي تصفيه پساب كارخانه خمير مايه" در چهارمين همايش و نمايشگاه تخصصي محيط زيست، تهران، آبان89

-       ارائه مقاله اي با عنوان "كاربرد نانوذرات در لاستيك ها" در اولين همايش ملي علوم و فناوري نانو، يزد، بهمن89

-       ارائه مقاله اي با عنوان "كروماتوگرافي فوق بحراني، تكنولوژي سبز" در اولين همايش ملي شيمي سبز، كرمان، آذر90

-       ارائه مقاله اي با عنوان "دندريمرها موادي با كاربردهاي نوين در علوم و محيط زيست" در اولين همايش ملي تحقيقات نوين در شيمي كاربردي، قوچان، ارديبهشت91

-       ارائه مقاله اي با عنوان " روش هاي حذف فلزات سنگين از پساب" در ششمين همايش دانشجويي مهندسي شيمي، قوچان، شهريور 91.

-       ارائه مقاله ای با عنوان "بررسی فرآیندهای غشایی در تصفیه پساب کشتارگاهی" در همایش ملی پژوهش های محیط زیست ایران، همدان، آبان 92.

-       ارائه مقاله ای با عنوان "بررسی روش های تصفیه پساب بیمارستانی" در همایش ملی پژوهش های محیط زیست ایران، همدان، آبان 92.

-       ارائه مقاله ای با عنوان "بررسی پارامترهای موثر و راکتورهای فرآیندهای فوتوکاتالیستی در تصفیه آب و پساب" در سومین همایش ملی سلامت، محیط زیست و توسعه پایدار، بندرعباس، اسفند 92.

-       ارائه مقاله ای با عنوان " بررسی همزمان انتقال جرم و مومنتوم در استوانه های هم محور با سرعت زاویه ای" در سومین همایش ملی فن آوری های نوین شیمی و مهندسی شیمی، قوچان، اردیبهشت 93.

-       ارائه مقاله ای با عنوان " معرفی و بررسی سیستم کاتالیستی با بستر سیال" در سومین همایش ملی فن آوری های نوین شیمی و مهندسی شیمی، قوچان، اردیبهشت 93.

-       ارائه مقاله ای با عنوان " شناختی بر برج های دیواره میانی و تاثیر آن بر کاهش انرژی در فرآیند تقطیر" در سومین همایش ملی فن آوری های نوین شیمی و مهندسی شیمی، قوچان، اردیبهشت 93.

ISI:

-       مقاله اي با عنوان Rheological response of SnO2 and Y2O3 nanoparticles in silicon oil چاپ شده در مجله Rheologica acta سال 2009

كتاب:

-       ويراستاري كتاب " آمادگي آزمون دکتري الکتروشيمي تجزيه اي" تاليف مريم عابدي استاد، انتشارات پارسيا، 92.

-       ويراستاري كتاب " آمادگي آزمون دکتري اسپکتروسکوپی" تاليف مريم عابدي استاد، انتشارات پارسيا، 92.

Last Updated on Sunday, 19 October 2014 18:32